NEKA SVAKI PAS BUDE IZUZETAN

Razboriti treneri s pravim pomagalima za treniranje ključ su postizanja optimalnog potencijala vašeg psa. Dogtra surađuje s profesionalnom industrijom više od 30 godina na stvaranju izvrsnih, vrhunskih e-ovratnika, GPS pomagala za praćenje i obuku s lopticom, podržavajući vlasnike pasa za odgajanje najboljih pasa. Pouzdan od profesionalnih trenera, časnika K-9 i lovaca, Dogtra poboljšava vaše treniranje trajnim proizvodima za trening opremljenim pedantno patentiranim i intuitivnim kontrolama kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo.

Pridružite nam se i zajedno možemo svakog psa učiniti iznimnim.

Dogtra je ponosni član ECMA-e (udruge proizvođača elektroničkih ogrlica). Sva naša proizvodnja certificirana je ISO 14001 – Upravljanje okolišem i ISO 9001 – Standardi upravljanja kvalitetom.

GLAVNE KARAKTERISTIKE

STIMULACIJSKE RAZINE

Naša patentirana kontrola stimulacije Exact-stimulator nudi preciznu razinu korekcije za temperament svakog psa. Exact-stim nudi vam širok raspon stimulacije bez preskakanja između razina.

PRIJAMNIK / VELIČINA E-OGRLICE

Naše niske / srednje izlazne jedinice imaju smanjeni prijamnik namijenjen psima lakšim od 5 kg. Naše jedinice s malim / visokim učinkom mogu se koristiti za pse težine do 10 kg.

VODOOTPORNOST

Većina Dogtra e-ogrlica potpuno je nepremočiva (i ručni odašiljač i ogrlica / prijamnik).*Napomena: iQ ima vodootporan ručni odašiljač.

TIP BATERIJE / VRIJEME PUNJENJA

Ni-MH baterije: vrijeme punjenja 10 sati. Litijeve baterije: 2 sata brzog punjenja.

STIMULACIJSKI TIPOVI: NICK & CONSTANT

Nick stimulacija u trenutku će privuči pažnju vašeg psa. Kontinuirana stimulacija uključuje se držanjem pritisnutog gumba i koristi se u zahtjevnim treninzima ili za tvrdoglavije pse.

RAZINA STIMULACIJE

Dogtra nudi dvije vrste izlaznih jedinica za stimulaciju. Naše jedinice s malim / srednjim učinkom namijenjene su psima kojima trebaju manje intervencije, a jedinice s niskim / visokim učinkom su za tvrdoglavije pse ili zahtjevnije dresure.

DOMET

Dogtra nudi cijelu liniju e-ogrlica s različitim dometima za različite svrhe: 1,5 km, 1,5 milje, 1,2 milje, 800 milja i 400 metara.

LCD

Većina jedinica ima LCD zaslon tako da možete vidjeti točnu razinu stimulacije. Zaslon ima pozadinsko svjetlo za slabiju vidljivost i noćnu upotrebu.

SAVJETI ZA TRENIRANJE

Ima li vaš pas kontrolu nad vašim životom? Krade hranu sa pulta, laje bez pravog razloga, vuče vas u šetnju i ignorira kad ga zovete kod kuće ili na lovištu?

Ako je vaš odgovor “da” barem na jedno ili čak na sva postavljena pitanja, vrijeme je da uzmete stvar u svoje ruke uz pomoć Dogtra e-ogrlice. Bez obzira na vrstu problema u ponašanju vašeg psa, Dogtra za vas ima e-ogrlicu koja će odgovarati vašim potrebama.

Naš patentirani Exact-stim, sa stimuliranom kontrolom, nudi točnu razinu korekcije za svaki pseći temperament. Dakle, imate svu potrebnu opremu za promjenu ponašanja vašeg psa!