NEKA SVAKI PAS BUDE IZUZETAN

Razboriti treneri s pravim pomagalima za treniranje ključ su postizanja optimalnog potencijala vašeg psa. Dogtra surađuje s profesionalnom industrijom više od 30 godina na stvaranju izvrsnih, vrhunskih e-ovratnika, GPS pomagala za praćenje i obuku s lopticom, podržavajući vlasnike pasa za odgajanje najboljih pasa. Pouzdan od profesionalnih trenera, časnika K-9 i lovaca, Dogtra poboljšava vaše treniranje trajnim proizvodima za trening opremljenim pedantno patentiranim i intuitivnim kontrolama kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo.

Pridružite nam se i zajedno možeamo svakog psa učiniti iznimnim.

Dogtra je ponosni član ECMA-e (udruge proizvođača elektroničkih ogrlica). Sva naša proizvodnja certificirana je ISO 14001 – Upravljanje okolišem i ISO 9001 – Standardi upravljanja kvalitetom.

GLAVNE KARAKTERISTIKE

STIMULACIJSKE RAZINE

Naša patentirana kontrola stimulacije Exact-stimulator nudi preciznu razinu korekcije za temperament svakog psa. Exact-stim nudi vam širok raspon stimulacije bez preskakanja između razina.

PRIJAMNIK / VELIČINA E-OGRLICE

Naše niske / srednje izlazne jedinice imaju smanjeni prijamnik namijenjen psima lakšim od 5 kg. Naše jedinice s malim / visokim učinkom mogu se koristiti za pse težine do 10 kg.

VODOOTPORNOST

Većina Dogtra e-ogrlica potpuno je nepremočiva (i ručni odašiljač i ogrlica / prijamnik).*Napomena: iQ ima vodootporan ručni odašiljač.

TIP BATERIJE / VRIJEME PUNJENJA

Ni-MH baterije: vrijeme punjenja 10 sati. Litijeve baterije: 2 sata brzog punjenja.

STIMULACIJSKI TIPOVI: NICK & CONSTANT

Nick stimulacija u trenutku će privuči pažnju vašeg psa. Kontinuirana stimulacija uključuje se držanjem pritisnutog gumba i koristi se u zahtjevnim treninzima ili za tvrdoglavije pse.

RAZINA STIMULACIJE

Dogtra nudi dvije vrste izlaznih jedinica za stimulaciju. Naše jedinice s malim / srednjim učinkom namijenjene su psima kojima trebaju manje intervencije, a jedinice s niskim / visokim učinkom su za tvrdoglavije pse ili zahtjevnije dresure.

DOMET

Dogtra nudi cijelu liniju e-ogrlica s različitim dometima za različite svrhe: 1,5 km, 1,5 milje, 1,2 milje, 800 milja i 400 metara.

LCD

Većina jedinica ima LCD zaslon tako da možete vidjeti točnu razinu stimulacije. Zaslon ima pozadinsko svjetlo za slabiju vidljivost i noćnu upotrebu.

SAVJETI ZA TRENIRANJE

Ima li vaš pas kontrolu nad vašim životom? Krade hranu sa pulta, laje bez pravog razloga, vuče vas u šetnju i ignorira kad ga zovete kod kuće ili na lovištu?

Ako je vaš odgovor “da” barem na jedno ili čak na sva postavljena pitanja, vrijeme je da uzmete stvar u svoje ruke uz pomoć Dogtra e-ogrlice. Bez obzira na vrstu problema u ponašanju vašeg psa, Dogtra za vas ima e-ogrlicu koja će odgovarati vašim potrebama.

Naš patentirani Exact-stim, sa stimuliranom kontrolom, nudi točnu razinu korekcije za svaki pseći temperament. Dakle, imate svu potrebnu opremu za promjenu ponašanja vašeg psa!

Friday Night Funkin PC                                          Synthesia Crack

Download Guitar Hero PC

Baixar Sony Vegas Pro Crackeado

Download CapCut for PC

mx player download for pc mx player for windows pc

payroll crack download

tảitools Snaptube App 

kinemaster for pc

activator kms pico crack 

Baixar PC Scan 3000 Crackeado